Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını tutmak

Rüyada idrarını tutmak

Rüyada idrarını tutmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tutmak gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada idrar tutmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada idrarını tutmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada idrar bulaştığını görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak çok rahat bir nefes alacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada üstüne idrar yapmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zor bir döneme gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Rüyada siyah idrar yapmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil idrar yapmak parasız kalacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments