Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah idrar yapmak

Rüyada siyah idrar yapmak

Rüyada siyah idrar yapmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalettir.

Rüyada siyah idrar yapmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah idrar yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada idrarını siyah görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada siyah idrar görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada çok fazla idrar yapmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işarettir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, kazançta zarar edeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Rüyada duvara idrar yapmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kararlar alacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments