Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada bebek idrarı görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada idrarını yapan bebek görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli idrar görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada idrar ettiğini görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kedi idrarı görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada idrar etmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments