Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar tutmak

Rüyada idrar tutmak

Rüyada idrar tutmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada idrar tutmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada idrarını tutmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ailesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar tutmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada kendi idrarını içmek saygısını toplayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada idrarla abdest almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada idrarı kırmızı görmek nitelik ve farklılık geleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının idrarını görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments