Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar bulaştığını görmek

Rüyada idrar bulaştığını görmek

Rüyada idrar bulaştığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar bulaştığını gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada idrar bulaştığını görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin idrarını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, borçlarının azalacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada idrar akıtmak dertlerin çözüme kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada evin içine idrar yapmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, güzel günlerin geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrarını yapmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Rüyada idrar biriktirmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments