Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını içmek

Rüyada idrarını içmek

Rüyada idrarını içmek umutlarının kırılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerin açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada idrarını içmek gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada eşinin idrarını içmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının idrarını içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına yorulur.

Rüyada idrarını içmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi idrarını içmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçramak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, borçlarının kapacağına, batıl amele inanılır.

Rüyada banyoda idrar yapmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar dökmek birçok ortaklık kurulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments