Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne idrar sıçramak

Rüyada üstüne idrar sıçramak

Rüyada üstüne idrar sıçramak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, umutlanacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına yorulur.

Rüyada üstüne idrar sıçramak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek gönül kapılarının açılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçramak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçramak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada idrar sıçramak ele geçecek haram mal ve paraya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar sıçradığını görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada üstüne boya sıçramak çaresiz ve yalnız kalacağına, onunla yeniden kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments