Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının idrarını içmek

Rüyada başkasının idrarını içmek

Rüyada başkasının idrarını içmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulur.

Rüyada başkasının idrarını içmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği hayatınızda fark yaratabilir.

Rüyada kendi idrarını içmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet eder.

Rüyada başkasının idrarını içmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eşinin idrarını içmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, rahat bir döneme girileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını içmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Rüyada idrardan kan gelmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin idrarını görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments