Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi idrarını içmek

Rüyada kendi idrarını içmek

Rüyada kendi idrarını içmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendi idrarını içmek gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada idrarını içmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının idrarını içmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin idrarını içmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi idrarını içmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Rüyada camide idrar yapmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin idrar yaptığını görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada etrafa idrar yapmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments