Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekmeğin kesileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada idrar sıçramak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada idrar sıçradığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek hatalı yollara gireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne idrar sıçramak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sıçramak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments