Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin idrarını içmek

Rüyada eşinin idrarını içmek

Rüyada eşinin idrarını içmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin idrarını içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada eşinin idrarını içmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasının idrarını içmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, büyük bir gelir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi idrarını içmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada idrarını içmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin idrarını görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle şarap içmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada eşinin sütünü içmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments