Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar dökmek

Rüyada idrar dökmek

Rüyada idrar dökmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, işlerini büyüteceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, iyileşeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada idrar dökmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada idrar dökmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Rüyada idrarla kurt dökmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ticaret ehli kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çokça idrar yapmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içine idrar yapmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini idrar yaparken görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını kaçırmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments