Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrara bulaşmak

Rüyada idrara bulaşmak

Rüyada idrara bulaşmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir eşe, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrara bulaşmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada idrara bulaşmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha isabetli kararlar alacağına, onun yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada idrar bulaşmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, konfor içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boka bulaşmak yeteneklerini geliştirmeye, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada hastalık bulaşmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı boka bulaşmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments