Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı boka bulaşmak

Rüyada ayağı boka bulaşmak

Rüyada ayağı boka bulaşmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Rüyada ayağı boka bulaşmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eli boka bulaşmak donatacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada boka bulaşmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kan bulaşmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hastalıklarından kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine kan bulaşmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kan bulaşmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çok zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments