Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kaka bulaşmak

Rüyada eline kaka bulaşmak

Rüyada eline kaka bulaşmak hayırlı bir işe başlayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına inanılır.

Rüyada eline kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada eline kaka bulaşmak zararının büyük olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet eder.

Rüyada kaka bulaşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kakaya bulaşmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada eli boka bulaşmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kazancın katlanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada belaya bulaşmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Rüyada kan bulaşmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments