Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar bulaşmak

Rüyada idrar bulaşmak

Rüyada idrar bulaşmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada idrar bulaşmak gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Rüyada idrara bulaşmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar bulaşmak sevgi dolu haberler alınacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada belaya bulaşmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kan bulaşmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eli boka bulaşmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments