Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine idrar bulaşmak

Rüyada üzerine idrar bulaşmak

Rüyada üzerine idrar bulaşmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada idrara bulaşmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar bulaşmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada necaset bulaşmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya çamur bulaşmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Rüyada kakaya bulaşmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments