Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar yapan birini görmek

Rüyada idrar yapan birini görmek

Rüyada idrar yapan birini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar yapan birini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada birini idrar yaparken görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada insan idrarı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli idrar yapmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar tutmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin idrarını görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, başarısız olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada altına idrarını yapmak işlerin bir anda azalacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hayvan idrarı görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments