Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli idrar yapmak

Rüyada sürekli idrar yapmak

Rüyada sürekli idrar yapmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, eksiği kendinde bulacağına, lüksünün artacağına, kazancının helal para olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli idrar yapmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada sürekli idrar yapmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada ayakta idrar yapmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada bir yere idrar yapmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Rüyada idrar tahlili yapmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, borçların kapanacağına inanılır.

Rüyada seccadeye idrar yapmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada üzerine idrarını yapmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa idrar yapmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments