Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan idrarı görmek

Rüyada hayvan idrarı görmek

Rüyada hayvan idrarı görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, alım gücünde yükselme olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan idrarı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada hayvan idrarı görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yere idrar yapmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tutamamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrara dokunmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada idrar görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde idrar görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suya idrar yapmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Rüyada idrar sesi duymak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments