Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarından kan geldiğini görmek

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni bir ev alınacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, borçlarını bitireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, çok günah işleyeceğine, kötü yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada idrarından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada idrarından kan gelmek iyi geçiminin devam edeceğine, bilincin artacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrardan kan gelmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarından kan görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, bereketin artacağına, gerçek mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan ve idrar görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments