Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan idrarı görmek

Rüyada insan idrarı görmek

Rüyada insan idrarı görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan idrarı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Rüyada insan idrarı görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin idrarını içmek yeni iş kapılarının açılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek içine kapanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada evde idrar görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koyu renk idrar görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada idrarla yıkanmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments