Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar kaçırdığını görmek

Rüyada idrar kaçırdığını görmek

Rüyada idrar kaçırdığını görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, karamsar olacağına işarettir.

Rüyada idrar kaçırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada idrar kaçırmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altına idrar kaçırmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada idrarını kaçırmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar tahlili görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarı temizlemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada çok idrar görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, borçlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments