Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını kaçırmak

Rüyada idrarını kaçırmak

Rüyada idrarını kaçırmak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada idrarını kaçırmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Rüyada idrar kaçırmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına idrar kaçırmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarını kaçırmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli idrar yapmak daima secde ve şükür edeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Rüyada idrar yapmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tutmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments