Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına idrar kaçırmak

Rüyada altına idrar kaçırmak

Rüyada altına idrar kaçırmak hayallerin yarıda kalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, de zenginliğe kavuşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, problemlerini çözeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına idrar kaçırmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada altına idrar kaçırmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada idrar kaçırmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada idrarını kaçırmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına idrarını yapmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, galibiyet kazanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada altına kaka kaçırmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments