Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrara dokunmak

Rüyada idrara dokunmak

Rüyada idrara dokunmak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, şansının bahtının açılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, aradığı aşkı bulacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada idrara dokunmak gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada idrara dokunmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada tene dokunmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına dokunmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada ateşe dokunmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada balinaya dokunmak mal ve para biriktireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada saçına dokunmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments