Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının idrar görmek

Rüyada başkasının idrar görmek

Rüyada başkasının idrar görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının idrar gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada başkasının idrarını içmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının idrarını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada evin içine idrar yapmak büyük emekler vereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada idrar bulaşmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalettir.

Rüyada bardağa idrar yapmak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yollarının açılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments