Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrara basmak

Rüyada idrara basmak

Rüyada idrara basmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrara basmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada idrar basmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada idrara basmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, rızkının da genişleyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çokça idrar yapmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar yapanı görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada siyah idrar görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarla ıslanmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments