Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede idrar görmek

Rüyada şişede idrar görmek

Rüyada şişede idrar görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, işten yana şansının açık olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada şişede idrar gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada şişede idrar görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada kendi idrarını görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sarsılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarla oynamak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçramak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gülüp eğleneceğine yorulur.

Rüyada idrar yapanı görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada idrar testi yapmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar tutamamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada insan idrarı görmek ilişkiye huzurun geleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments