Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe su içmek

Rüyada şişe su içmek

Rüyada şişe su içmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, başarılarının takdir edileceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına inanılır.

Rüyada şişe su içmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Rüyada cam şişeden su içmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Rüyada şişe su içmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet eder.

Rüyada şişelerce su içmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada su şişesinden su içmek geçineceğine, elindekileri de kaptıracağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesinden su içmek kötülüklere gözünü kapatmaya, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişeden su içmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil şişeden su içmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments