Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesinden içki içmek

Rüyada içki şişesinden içki içmek

Rüyada içki şişesinden içki içmek geçmişi unutup geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesinden içki içmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada şişeden içki içmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Rüyada şişeyle içki içmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek kendisini işine veremeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulur.

Rüyada içki şişesi saklamak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada içki şişesi kırmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde içki şişesi görmek yanlış bir karar verileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments