Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesi kırmak

Rüyada içki şişesi kırmak

Rüyada içki şişesi kırmak kişinin şifa bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, isabetli adımlar atacağına, helal kazanç elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, işlerin bir anda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi kırmak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada içki şişesi kırmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, rahat bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesi atmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Rüyada içki şişesi saklamak dargınların barışacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada elinde içki şişesi görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişeyle içki içmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments