Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Rüyada içki şişesi atmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde içki şişesi görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şişeyle içki içmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş içki şişesi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, vefalı bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada şişede içki görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalettir.

Rüyada içki şişesi saklamak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada şişeden içki içmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilge

Rüyamda kocam eve çok aşırı sarhoş gelmiş evin ortasına elindeki bira şişesini kırıyor ve evimde olan yeğenime (yeğenim oğlan çocuğu)tokat atıyor annemle beraber dur yapma ne yapıyorsun diye üstüne yürüyoruz