Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde içki şişesi görmek

Rüyada elinde içki şişesi görmek

Rüyada elinde içki şişesi görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, istediği başarıya kavuşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada elinde içki şişesi gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada elinde içki şişesi görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayırlı adımlar atacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesi kırmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, zorlukların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada şişede içki görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada şişeyle içki içmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi taşımak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesi atmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine inanılır.

Rüyada boş içki şişesi görmek itibar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments