Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki saklamak

Rüyada içki saklamak

Rüyada içki saklamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada içki saklamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada içki saklamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada içki şişesi saklamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı saklamak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, gözünün yaşını sileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işarettir.

Rüyada altın sakladığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada kağıt saklamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalettir.

Rüyada telefonu saklamak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birşey sakladığını görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments