Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede içki görmek

Rüyada şişede içki görmek

Rüyada şişede içki görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişede içki gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada içki şişesi atmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet eder.

Rüyada elinde içki şişesi görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada boş içki şişesi görmek başarıya ve zafere doymayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi saklamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalettir.

Rüyada şişeden içki içmek hem moral hem de çareler bulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments