Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesi atmak

Rüyada içki şişesi atmak

Rüyada içki şişesi atmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, icat yapacağına, rahat erileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada içki şişesi atmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Rüyada içki şişesi atmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada içki şişesi saklamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ayrılık yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeyle içki içmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada içki şişesi taşımak bulunan mevkinin kaybedileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret eder.

Rüyada şişede içki görmek kariyerinde atılım yapacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Rüyada boş içki şişesi görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hedeflerine kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada içki şişesi kırmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments