Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki masası görmek

Rüyada içki masası görmek

Rüyada içki masası görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada içki masası gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada içki masası görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını içkili görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada bardaktan içki içmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle içki içmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada babasıyla içki içmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanı içki içerken görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments