Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek sağlığın da bozulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yeni bir ortama gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sonradan da çok üzüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi içki içerken gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içirilmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor günler yaşayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada içki içen kişi görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine içki içirmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada içki içmemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments