Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını içkili görmek

Rüyada babasını içkili görmek

Rüyada babasını içkili görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, insanlarla arasının açılacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını içkili gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada babayla içki içmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayı içkili görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, geçim derdinin son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada babayı içkili görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, bir araya geleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Rüyada babanı içki içerken görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını içkili görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasıyla içki içmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahatının bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments