Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki işmek

Rüyada içki işmek

Rüyada içki işmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada içki işmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada işyerinde içki içmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki işmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada içkili mekan görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rahatının yerine geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi atmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, birikim yapılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki sunmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments