Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki sunmak

Rüyada içki sunmak

Rüyada içki sunmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki sunmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada içki sunmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay sunmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zorluklarla boğuşulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada çikolata sunmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı sunmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek sunmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve sunmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada haber sunmak haksızlıklara da karşı geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi istemek vaaz ve nasihate, hileye ve fesada başvurmayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments