Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde içki içmek

Rüyada işyerinde içki içmek

Rüyada işyerinde içki içmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, kendisini ailesine vereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada işyerinde içki içmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada işyerinde içki içmek anne duasının açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada içki işmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada viski içki içmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Rüyada müdürle içki içmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada bilmeden içki içmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada gizlice içki içmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, cebinin para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı içki içmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, afiyette olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken içki içmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments