Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkili mekan görmek

Rüyada içkili mekan görmek

Rüyada içkili mekan görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada içkili mekan gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada içkili mekan görmek borçlarının çoğalacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, günah işlemekten korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı mekanı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan gezmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada büyük mekanlar görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Rüyada beyaz mekan görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada mekan açmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada büyük mekan görmek kazancının iki kat artacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada kutsal mekan görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments