Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada babayı içki içerken görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içki içip tövbe etmek karşısına iyi insanların çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini içki içtiğini görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ne yapacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments