Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek bolluğa kavuşacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kazancının eksileceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına yorulur.

Rüyada camide içki içildiğini görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını içki içerken görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulur.

Rüyada içki içmeyi görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeye çalışmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments