Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada içki içmeyi görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içkiyi içmemek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip pişman olmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret eder.

Rüyada birini içki içtiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments