Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek ve kusmak

Rüyada içki içmek ve kusmak

Rüyada içki içmek ve kusmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada içki içmek ve kusmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada içki içmek ve kusmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, daha çok dünya malı edineceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada içki kusmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip kusmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada sigara ve içki içmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Rüyada ramazanda içki içmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Rüyada bilmeyerek içki içmek zenginleşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan içki içmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments