Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki kusmak

Rüyada içki kusmak

Rüyada içki kusmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada içki kusmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada içki içip kusmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki kusmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Rüyada içki içmek ve kusmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada tatlı içki içmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada içkili insan görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı içkili görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada içki almak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments