Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek

Rüyada içki içmek

Rüyada içki içmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ilk defa içki içmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek verilen  sözlerin tutulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardaktan içki içmek daha kararlı bir kişi olunacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işarettir.

Rüyada evde içki içmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada tatlı içki içmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişeyle içki içmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla içki içmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments